Home / roze / Rihanna kapet “mat” me miliarderin saudit

Rihanna kapet “mat” me miliarderin saudit

Që prej ndarjes nga Chris Broën, Rihanna nuk është fotografuar në krahët e një mashkulli tjetër…deri më tani.

Por këngëtarja nga Barbadosi duket se ka gjetur “të duhurin”. Ai është Hassan Jammel, trashëgimtarin kompanisë gjigante të prodhimit të automjeteve, “Toyota” dhe anëtar i familjes së pasur Abdul Latif.

Të dy ata janë fotografuar nga paparacët në brigjet mesdhetare të Spanjës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: