Home / roze / Niall i përgjigjet Katy Perryt

Niall i përgjigjet Katy Perryt

Të mërkurën Katy Perry rrëfeu se Niall Horan “po përpiqet gjithmonë të marrë numrin tim”. Dhe më në fund edhe këngëtari i One Direction i është përgjigjur.

“Katy, të lutem mjaft më me këtë!”, ka thënë 23-vjeçari. “Ajo po gjen justifikime për të më patur pas vetes dhe për të  hapur thashetheme rreth meje. Thjesht dua të jem miku i saj!”, ka vijuar Niall.

Dy këngëtarët janë takuar kur Katy ishte pjesë e panelit të gjyqtarëve të X Factor që zbuloi grupin One Direction.

Leave a Reply

%d bloggers like this: