Home / Rajoni / Maqedonia / Zaev: Borxhi ndaj ekonomisë nuk pritet të tejkalojë 700 milionë euro

Zaev: Borxhi ndaj ekonomisë nuk pritet të tejkalojë 700 milionë euro

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi pritjet e tija bazuar në analizat që janë në vijim duke thënë se borxhi i shtetit ndaj ekonomisë nuk pritet të tejkalojë 700 milionë euro, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

”Analizat që janë në vijim tregojnë se, deri më tani është arritur shifra prej 400 milionë eurosh dhe deri në përfundim të analizave nuk pritet të tejkalohen 700 milionë euro”, tha kryeministri Zaev.

Sa i përket çështjes së inspekcioneve, Zaev tha se ata do të jenë me funksion parandalues e jo dënues si në praktikat e deritanishme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: