Home / Rajoni / Daçiçi këndon për Erdoganin këngën e “Osman Agës”

Daçiçi këndon për Erdoganin këngën e “Osman Agës”

Festa ishte në darkën e shtruar nga autoritetet serbe për nder të delegacionit turk, të kryesuar nga presidenti Erdogan, të cilët vizituan Serbinë gjatë ditës së djeshme.

Ministri i Jashtëm serb këndoi live para tavolinës së miqve turq, ku ndodhej dhe presidenti Erdogan

Erdogan vizitoi Serbinë gjatë ditës së martë, i shoqëruar nga një delegacion mjaft i madh, ku përfshiheshin një sërë biznesmenësh turq.

Videoja është publikuar edhe nga CNN turk.

Leave a Reply

%d bloggers like this: