Kronika

12 dhjetor, 204 mjekë stomatologë në provim shteti

Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar emrat e 204 mjekëve stomatologë, që do të hyjnë në provimin e shtetit.

Kosovë-200-zyrtarë-në-provim-pranues-për-Fakultetin-e-Sigurisë-PublikeSipas AKP-së, kandidatët duhet të bëjnë verifikimet e emrave në rast se ka ndonjë parregullsi në shkrimin e tyre. Stomatologët do të zhvillojnë provimin brënda një dite, pra në datën 12 dhjetor, duke u ndarë në katër grupe.

Ndërkaq, përgjigjet e testeve do të meren po në të njejtën ditë, pasi provimet janë të informatizuara dhe meren pergjigjet e menjëhershme sapo përfundon testi.

Sipas rregullores së Agjencisë Kombëtare të Provimeve, kandidatët duhet të paraqiten 40 minuta para fillimit të provimit

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button