Home / Horoskopi

Horoskopi

Horoskopi për datën 7 nëntor 2015

Dashi Do të jetë një ditë shumë interesante për sa i takon dashurisë, por beqarët do të kenë mundësi më të mira. Në përgjithësi do të ndiheni me energji të reja në shpirtin tuaj dhe të fortë. Demi Sot mund ...

Read More »

Horoskopi për datën 22 shtator 2015

Dashi Dikush dëshiron që të dominojë në gjithçka dhe për gjithçka: nëse nuk pranoni, do të jetë fundi! Dini të jeni të fortë dhe sidomos tregoni personalitetin tuaj. Kërkoni këshillë nga një i besuar. Demi Nëse përulësia nuk është pika ...

Read More »

Horoskopi për datën 14 shtator 2015

Dashi Duhet të gjeni shumë forcë për vështirësitë e kësaj dite. Një sjellje e jotja do t’ju ndihmojë që të mos vareni nga të tjerët. Partneri juaj do t’ju besojë shumë gjëra personale, pra do t’ju tregojë shumë sinqeritet. Demi ...

Read More »

Horoskopi për datën 11 shtator 2015

Dashi Do të përjetoni një mbrëmje me momente të bukura, do të merrni konfidenca nga një person që e mendoje të ftohtë, të cilin tani do të fillosh ta njohësh më mirë. Demi Humori juaj do të luhatet shumë shpesh, ...

Read More »

Horoskopi për datën 9 shtator 2015

Dashi Nuk duhet të ngrini zërin për t’ju dëgjuar të gjithë. Jini të qetë dhe të vendosur kur flisni në ambientet profesionale. Do të bëni për vete një person vërtet interesant. Demi Do të jeni shumë falënderues dhe të kuptueshëm ...

Read More »

Horoskopi për datën 8 shtator 2015

Dashi Çdo ditë që kalon nuk duhet humbur nëse dëshironi që të ndreqni gabimet tuaja. Duhet të pastroni miqësitë tuaja si në jetën reale ashtu edhe në atë virtuale. Jupiteri do t’ju bëjë të padurueshëm. Demi Disa mund të kenë ...

Read More »

Horoskopi për datën 5 shtator 2015

Dashi Nuk do të jetë një ditë e lehtë për ju: humori do t’ju ndryshojë shpesh. Yjet ju këshillojnë që të adaptoni taktikën e indiferencës. Diçka do t’ju bezdisë në raportin privat. Demi Diçka që e quanit të përfunduar nuk ...

Read More »

Horoskopi 3 shtator 2015

Dashi Do të merrni një lajm shumë të mirë i cili do t’ju shpalosë përpara shumë mundësi. Nëse jeni beqar do t’i dedikoheni një njohjeje të re, ndërkohë nëse jeni çift do të keni mundësi ta zyrtarizoni. Demi Një kolege ...

Read More »

Horoskopi për datën 1 shtator 2015

Dashi Ditë e favorshme për kontakte biznesi dhe për të lidhur kontrata të reja. Është mirë nëse arrini të komunikoni me persona të afërm të familjes, të cilët i dinë shqetësimet dhe problemet tuaja. Mendimi i tyre do të ishte ...

Read More »