Home / Keshilla (page 30)

Keshilla

Shkaqet e dhembjes së kokës

Nëse keni dhembje të forta dhe të shpeshta koke, kjo vjen prej shkaqeve të ndryshme. Ja se çfarë duhet të keni parasysh Dhembja e kokës është shumë e përhapur dhe për ta larguar jeni detyruar mbase të “vraponi” pas ilaçeve ...

Read More »

Zbulohet ilaçi i ri për diabetikët

Diabeti mund të kurohet pasi që shkencëtaret kanë zbuluar që grumbujt e toksinave të hormoneve amylin i ndalojnë qelizat që të prodhojnë insulinë. Shkencëtarët e Universitetit të Manchesterit kanë zbuluar që Tipi 1 dhe Tipi 2 i diabetit shkaktohet nga ...

Read More »

Stikat, aleatet e zemrës dhe diabetit

Vetëm 85 gramë stika në ditë, te konsumuara për katër jave rresht,  relaksojnë enët e gjakut, ulin presionin ne vena dhe çojnë në një ngarkesë më të vogël të zemrës sidomos tek personat me diabet të tipit 2. Profesoresha e ...

Read More »

10 këshilla për të parandaluar kancerin

Tumoret shkaktohen nga faktorë të ndryshëm dhe duke i njohur disa nga shkaktarët, incidenca e tyre do të reduktohej ndjeshëm. Fatkeqësisht nuk ekziston asnjë kurë që mund të zhdukë këtë sëmundje, që në pjesën më të madhe të rasteve mbetet ...

Read More »