Ekonomia

AKB-ja, konsultime me specialistë italianë për menaxhimin e plazheve

Agjencia Kombëtare e Bregdetit vijon takimet konsultative me grupet e interesit, që do  finalizohen me hartimin e strategjive e rregulloreve të vecanta për menaxhimin dhe zhvillimin e çdo plazhi përgjatë vijës bregdetare të vendit tonë.

AKB2Drejtori i kesaj agjencie, Auron Tare, thote se keto takime i shërbejnë standartizimit të zonës bregdetare.

Takimi I fundit ishte ai i zhvilluar me specialistët italianë të Riminit mbi planifikimin e plazheve tona.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button