Te ndryshme

Një avion i jashtëzakonshëm në Aeroportin e Rinasit

Një avion dykatësh mbërrin në Aeroportin e Rinasit për një testim fluturimi dhe të pistës ekzistuese.

Aroplani-11Ky është avioni i parë i këtij lloji që vjen në aeroportin tonë. Veç të tjerash, ishte dhe një kuriozitet për udhëtarët e kësaj piste si dhe banorët rreth aeroportit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button