Politika

Ambasada Amerikane në Shqipëri: Gëzuar Festën e 29 Nëntorit

Ambasada Amerikane në Shqipëri ka uruar shqiptarët me rastin e festës së 29 Nëntorit, 70- vjetorit te clirimit.

ambasada“Gëzuar Festën e 29 Nëntorit, nga Ambasada Amerikane në Shqipëri!”, shkruan Ambasada Amerikane në Tiranë.

Ambasada Amerikane në Shqipëri e shoqëron postimin në faqen e saj zyrtare Facebook me një foto ku balonat me ngjyrë të kuqe kanë simbolin e shqiponjës së flamurit tonë kombëtar dhe një sfond blu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button