Kronika

Apeli shtyn vendimin ndaj Ziut dhe dy drejtorëve

Gjykata e Apelit ka shtyrë marrjen e vendimit në procesin ndaj kreut të Bashkisë së Kamzës, Xhelal Mziu dhe dy drejtorëve të dikasterit të tij.

Në seancën e kësaj të hëne, avokatët mbrojtës të të pandehurve kanë paraqitur në favor të klientëve të tyre një vendim të Gjykatës Administrative.

Pasi është njohur me argumentet, trupa gjykuese është tërhequr dhe ka komunikuar se vendimi ndaj Ziut dhe bashkëpunëtorëve të tij do të jepet ditën e premte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button