Arte

Artistët e TKOB, kërkojnë largimin e drejtorit Ilir Kerni

timthumbReforma e nisur në Teatrin e Operës dhe Baletit thellon pakënaqësitë e komunitetit të artistëve

Pas gati katër vitesh, rikonstruksioni i Muzeut Arkeologjik të qytetit të Durrësit pritet të përfundojë brenda muajit gusht. Emisioni “Shqip” i gazetares Rudina Xhunga bëri ndalesën e radhës në kuadër të ciklit mbi turizmin kulturor në ambientet e këtij institucioni… vetëm pak para inaugurimit të një investimi që pritet t’i kthejë qytetit atraksionin e munguar kulturor..

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button