Kronika

Avioni bën ulje të detyruar në Rinas, pasagjerët: U kthyem në pistë pas 30 minutash fluturim

Një avion i linjës “Blue Panorama” ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Rinasit, vetëm 30 minuta pasi u nis në fluturim.

Sipas tyre, avioni pati një defekt dhe u kthye sërish në pistë vetëm pas 30 minutash fluturim. Sipas tyre, ata u njoftuan nga piloti i parë. Ata ankohen se kanë që në orën 8:00 që qëndrojnë në aeroport dhe askush nuk u jep shpjegime për atë që ndodhi. Sipas informacioneve, avioni ishte nisur nga Rinasi për në Piza të Italisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button