Kronika

‘Banda e Tritolit’, Karçini, Mëhillaj dhe Mexhaj kërkojnë gjykim të shkurtuar

Tre të arrestuarit pjesë e procesit për të ashtuquajturën “Banda e Tritolit” bëjnë kërkesë në gjykatë për gjykim të shkurtuar.

andon-mehillaj-gjykate_1Në seancën e sotme, tre të arrestuarit, Ilir Karçini, Andon Mëhillaj dhe Albin Mexhaj i kërkojnë gjykatës të zbatojë gjykim të shkurtuar për ta.

Gjykata nuk është shprehur ende për kërkesën e të pandehurve.

Të akuzuarit
• Julian Sinanaj, në rolin e ekzekutorit

• Andon Mëhillaj, në rolin e porositësit

• Genis Mëhillaj, në rolin e porositësit

• Marjon Mitro, në rolin e porositësit

• Ilir Karçini, në rolin e porositësit

• Ndriçim Gjokona, në rolin e bashkëpunëtorit

• Albin Mexhaj, në rolin e furnizuesit me armë e tritol

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button