Sporti

Barca, 530 milionë euro ​të hyra në vitin 2013

barca-530-milion-euml-euro-t-euml-hyra-n-euml-vitin-2013_2_hdJavier Faus ka zbuluar se Barcelona ka siguruar të hyra rekorde për vitin e kaluar në vlerë prej 530 milionë eurove.

Zëvendës presidenti i klibut spanjoll e ka prezantuar raportin financiar të klubit për vitin 2013 – 2014 dhe ka thënë se ekipi ka siguruar para nga operacionet e saj ndërsa e ka reduktuar borgjin e saj.

Faus, i cili i ka marrë përsipër financat e ekipit në vitin 2010, ka thënë se përgjatë periudhe ekipi i Barcelonës ka arritur që të kaloj nga pozita e 24-të në pozitën e dytë të revistës amerikane, Forbes në listën e klubeve më të pasura sportive në botë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button