Europa

BE zhbllokon një miliard euro për përballimin e krizës siriane, irakiane dhe të ISIS-it

Bashkimi Evropian do të zhbllokojë një miliard euro suplementare për dy vjet për përballimin e krizës në Siri dhe Irak si edhe për përballimin e kërcënimit të ISIS-it, njoftoi sot shërbimi i tij diplomatik.

Flamuri-i-Bashkimit-Evropian2”Ky fond do të shërbejë për të financuar një strategji globale e përbërë nga masa politike, sociale dhe humanitare për Sirinë dhe Irakun si edhe për Libanin ,Jordaninë dhe Turqinë”, deklaroi shefja e diplomacisë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button