roze

Britney Spears në prag të prezantimit të linjës së të brendshmeve

britneyspears1Gjatë karrierës së saj veshjet intime dhe “sexy” e kanë shoqëruar nëpër performanca dhe videoklipe, por tashmë Britney Spears ka vendosur që të prezantojë një linjë të sajën të “lingerie”-ve.

Në Instagram janë shfaqur imazhet e para të artistes, ku ajo shfaqet me disa modele të të brendshmve “sexy”. Ato do të jenë pjesë e markës “The intimate collection” që pritet të dalin në shtator.

“Së shpejti… një vështrim për atë që pritet të prezantohet”, shkruan Britney në Instagram.

“Një grua është si një lule e bukur dhe bukuria e vërtetë është brenda”. “The intimate collection” është projekti më i fundit nga Britney Spears në fushën e biznesit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button