Kendi i Kikos

Kendi i Kiko Majmunit

Kiko nis punë si guide turistike

Majmuni Kiko me të marre vesh që u mbyll per katër vite Muzeut Historik Kombëtar vendosi të lëre portin e…

Read More »

Majmuni Kiko bën për ujë të ftohtë çakallin që desantoi në Tiranë

I shqetësuar nga lajmi se një çakall vendosi të jetojë në xhunglen urbane të Tiranës, Majmuni Kiko e la punën…

Read More »

Kiko letër ankesë BERZH-it : Shqiptarët nuk janë më të palumturit!

I tronditur nga lajmi i një ankete të BERZH sipas të ëilit shqiptarët nga njerëzit më të lumtur më 2006,…

Read More »

Kiko mendon se ka filluar lufta botërore

Në këto ditë të nxehta vere ku vatrat e zjarrit shkretojnë çfarë i del përpara, Kiko nxitoi të shkonte në…

Read More »

Kiko lutet për mos ndërprerjen e financimeve për Shqipërinë

Kiko i shqetësuar tej mase nga lajmet që mori nga Kuvendi dhe media për ndërprerjen e financimeve të Komisionit Europian…

Read More »

Kiko bën leksikologji politike

Nën hijen e një palme të përzhitur nga dielli i fortë i korrikut, Kiko nisi të shfletojë gjithë kërshëri një…

Read More »

Kiko shpall analistët dhe psikoanalistët atraksion turistik

Dritat e një jahti që llamburinin bregdetit të Sarandës, tërhoqën vëmendjen e majmunit Kiko që priste agun e mëngjesit në…

Read More »

Kiko kërkon rritje rrogash për satelitët

Ngazëllimi qeveritar për rezultatete gjashtë mujorit të satelitëve Albania 1 dhe Albania 2, nuk mund të mos reflektohej edhe mbi…

Read More »

Kiko u shpjegon turistëve serb pse u mbyll Ballkani Hapur

Pasi mori disa banane dhuratë nga një grup turistësh serb në Ksamil, Kiko e ndjeu veten borxhli dhe në këmbim…

Read More »

Festivali i Gjirokastrës mund të përfundojë në SPAK

Xhan-xhin njeri në Sarandën e bukur të Kikos, majmunit tonë mendjendritur që prej 1 viti na sjell habere nga jugu…

Read More »
Back to top button