Europa

”Charlie Hebdo” – Komisioni Evropian flamujt gjysmështizë

Komisioni Evropian që në orët e para të ditës së sotme ka ulur në gjysmështizë flamujt në nderim te gazetareve të vrarë të revistës Charlie Hebdo në Paris një ditë më parë.

flamujt000“Këtë mëngjes flamujt e Komisionit Evropian janë në gjysmështizë. Në oren 00:00 në të gjitha ndërtesat e Komisionit dhe në dhomën për shtyp, Komisioni shënoi një minutë heshtje për viktimat e sulmit kundër gazetës Charlie HEBDO”, ben te ditur Komisioni Evropian në faqen zyrtare sot ne mengjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button