Te ndryshme

Cilat janë 35 ushtritë më të fuqishme në botë ?

Shtetet e Bashkuara prijnë me ushtrinë më të fuqishme në botë. Në vendin e dytë është Rusia, ndërsa në vendin e tretë gjendet Kina.

cilat-jan-euml-35-ushtrit-euml-m-euml-t-euml-fuqishme-n-euml-bot-euml_hdMe ushtrinë më të fuqishme në botë, gjithashtu në listë radhiten edhe Franca, Gjermania dhe Turqia.

Më pas janë edhe Izraeli, Egjipti dhe vende tët jera të cilat mund t’i shihni në tabelën më poshtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button