roze

E re dhe e bukur!

Lana Del Rey nuk na ka zhgënjyer me setin e saj të fundit fotografik për ‘Galore’. Këngëtarja e famshme ka ekspozuar dekoltenë e saj të bollshme për të dashurin fotograf Francesco Carrozzini.

1417637346lana-galoreLana ka zgjedhur veshje të viteve ’70 për këtë set fotografik.

29-vjeçarja thotë në intervistë se shkruan tekste këngësh vetëm për gjëra që ka dijeni.

“Shkruaj vetëm për gjërat që di dhe historitë që tregoj në këngët e mia nuk dua t’i diskutoj. Kjo gjë më vështirëson intervistat dhe unë jap intervista vetëm kur e di që kam krijuar një muzikë të denjë për ta mbështetur”, thotë Lana Del Rey.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button