Kosova

Edhe VLAN në takim të përbashkët

edhe-vlan-n-euml-takim-t-euml-p-euml-rbashk-euml-t_2_hdTakimi mbahet një ditë pasi ata secili veç e veç takuan Presidenten e vendit Atifete Jahjaga dhe dy ditë para vazhdimit të seancës konstituive.

Takimi po zhvillohet në Kuvendin e Kosovës, ku janë të pranishëm të gjithë liderët e këtyre partive politike.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button