Kosova

Ngërçi fuqizoi rolin e presidentes!

ng-euml-r-ccedil-i-fuqizoi-rolin-e-presidentes_hdNdërhyrja e presidentes Atifete Jahjaga në tejkalimin e bllokadës, po e bën atë faktor të rëndësishëm dhe po e fuqizon rolin e saj. Të paktën kështu mendojnë analistët politikë.

Sipas tyre, mbështetja qe po merr nga partnerët ndërkombëtarë e fuqizon presidenten karshi proceseve politike.

Për analistin politik, Imer Mushkolaj, ngërçi i krijuar politik tash e sa muaj në Kosovë e ka fuqizuar aq shumë rolin e presidentes, sa që ndoshta në një situatë dhe kohë tjetër, sipas tij, nuk ka qenë e paramendueshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button