Ekonomia

Ekipet e pastrimit të AKB-së, sot në plazhet e Durrësit dhe Golemit

Agjencia Kombëtare e Bregdetit vazhdon pastrimin e plazheve në vijën bregdetare. Sot ata që herët nisën pastrimin në rërën e plazheve të  Durresit dhe Golemit. Kjo vijë bregdetare këto ditë ka qenë mjaftë e populluar, nderkohe qe në fund të ditës, shumë plazhistë nuk respektojnë vendet e hedhjes së mbeturinave dhe bëhen faktor të ndotjes së mjedisit. Duke ardhur nga zonat rurare rreth plazheve, ata nuk respektojnë rregullat e pastërtisë qytetare. Ky fenomen ndodh edhe me shitësit ambulant që qarkullojnë të pa kontrolluar në plazhet tona. Qytetarët shprehin shqetësimin e tyre për këtë gjë, sikundër shprehin edhe falenderimin për ekipet e pastrimit të AKB-së. /

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button