roze

Filmi i ri i Shia LaBeouf

shia-maraShia LaBeouf po xhiron skenat e filmit të tij më të ri me titull ‘Man Down’ në Nju Orlins. Aktori 28-vjeçar luan rolin e një ushtari të traumatizuar nga eksperienca e tij në Afganistan, i cili ka probleme jo vetëm me të shkuarën, por edhe me gjetjen e familjes së tij në një Amerikë post-apokaliptike.

Thrilleri psikologjik ka regjinë e Dito Montiel dhe në të interpretojnë gjithashtu Kate Mara, Jai Courtney dhe i famshmi Gary Oldman.

Filmi do të shfaqet për herë të parë në 30 tetor 2015.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button