Rajoni

FMN-ja sërish në Athinë

Brenda janarit të vitit 2015 do të rikthehet në Athinë misioni negociator i Fondit Monetar Ndërkombëtar, ndërkohë që synimi i tij është përfundimi i suksesshëm i vlerësimit të gjashtë të programit ekonomik greke, deklaroi zëdhënësi i FMN-së, William Marey, gjatë konferencës së shtypit në selinë e fondit në Uashington.

aa108”Presim të rikthehemi me misionin negociator në janar. Predispozicioni ynë është të kthehemi në Athinë janarin e ardhshëm”, deklaroi ai.

Në përgjigje të mjaft pyetjeve për Greqinë, Marey nuk deshi të bëjë komente për zhvillimet politike në Greqi, ndërkohë përsëriti se FMN-ja po bashkëpunon me autoritetet greke për përfundimin e suksesshëm të vlerësimit të programit dhe se në Athinë ndodhen aktualisht ekipet teknike të fondit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button