Kronika

FOTO+EMRA/ 12 më të kërkuarit nga Policia e Tiranës, mes tyre 3 femra

Policia e Tiranës ka publikuar listën e personave më të kërkuar prej saj, shoqëruar me fotot përkatëse dhe të dhënat e individëve. Pjesa më e madhe e personave në kërkim nga policia e kryeqytetit konsiderohen të rrezikshëm dhe të armatosur, ndërsa qytetarët ftohen të njoftojnë uniformat apo komisariatin dixhital në rast se zotërojnë informacione mbi këta individë.

LISTA E TË KËRKUARVE

1 – Eduart Xhavit Kurti, 41 vjeç, i dënuar me burgim të përjetshëm. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes me dashje”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm. Ekzekutoi me armë në mes të bulevardit në Tiranë, vëllezërit Nikola dhe Inglent Haxhialiun.

2 – Eduart Gani Kuliçi, 37 vjeç i dënuar me burgim të përjetshëm. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes me dashje“. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm. Vrau në vitin 2003 23-vjeçaren nga Puka Lindita Kukaj.

3 – Bashkim Riza Ferati, 37 vjeç, i dënuar me 20 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes me dashje”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

4 – Kujtim Demir Demiri, 49 vjeç, i dënuar me 14 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “trafikim të të miturve”.

5 – Blenis Mihallaq Shyti, 33 vjeç, i dënuar me burgim të përjetshëm. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes në rrethana të tjera cilësuese”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm. I akuzuar për tri vrasje makabre, 2 bashkëshortët dhe vajzën e tyre 8 vjeç në qytetin e Konstancës, Rumani. Ngjarja e dhimbshme e vitit 2004 ishte një ndër më të rëndat e regjistruara në Rumani, ku autor ishte Blenis Shyti, student shqiptar për Ekonomi dhe dy të tjerë.

6 – Fation Agim Muharremi, 32 vjeç, i dënuar me 11 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “vrasjes”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

7 – Kreshnik Dëfrim Spahiu, 42 vjeç i dënuar me 25 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “vjedhjes me armë me pasojë vdekjen”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

8 – Valentina Gëzim Tufina, 52 vjeç, e dënuar me 14 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “trafikim i lëndëve narkotike”. E ashtuquajtura ‘tezja e kokainës’ është aktualisht në burg në Kosovë e arrestuar për trafik ndërkombëtar droge.

9 – Endrit Arben Daci, 29 vjeç, kërkohet për veprën penale të vrasjes së mbetur në tentativë. Shenja dalluese: Endrit Daci, i ka flokët e rëna në pjesën e përparme. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

10 – Adriana Rakip Çakmak, 43 vjeç, e dënuar me 16 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të mashtrimit. I mori shoqes së saj 800 milionë lekë të vjetra,

11 – Çetina Xheladin Zajmi, 59 vjeç, e dënuar me 12 vjet burgim. Kërkohet për veprën penale të “Mashtrim me pasoja të rënda”.

12 – Florjan Robert Qafa, 38 vjeç, kërkohet për veprën penale të “Prodhim dhe shitje e narkotikëve” dhe “Prodhim e mbajtje pa leje e armëve luftarake dhe municioneve”. Duhet të konsiderohet i armatosur dhe i rrezikshëm.

te-kerkuarit

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button