Kronika

Fshehu pasurinë, kallëzim penal ish drejtorit të Tatimeve, Gazmir Spahija

ganajInspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave kallëzoi penalisht pranë Prokurorisë ish drjetorin e tatimeve Gazmir Spahija. Burime nga ky institucion bëjnë të ditur për “Panorama Online” se ai akuzohet për fshehje pasurie dhe mosjustifikim të burimit të krijimit të pasurive. “ILDKP vendosi masa administrative dhe paraqiti pranë organit të akuzës kallëzim për ndjekje penale për veprat penale të parashikuara nga neni 257/a/1 dhe 2, si dhe neni 287 i Kodit Penal për tetë subjekte”, thuhet në njoftimin për shtyp të këtij institucioni. Në listën e zyrtarëve të kallëzuar në Prokuroru është edhe Ines Nurja ish drejtoresha e INSTAT

 

Zyrtarët e kallëzuar

Gazmir Spahija, për funksionin Drejtor i Përgjithshëm në D.P.Tatimeve

Ismail Muça, për funksionin Drejtor në D.P.Tatimeve

Ines Nurja, për funksionin Drejtor i Institutit të Statistikave

Anesti Dhimojani, për funksionin Kryetar i Këshillit të Qarkut Vlorë

Lekë Bibaj, për funksionin Kryetar i Komunës Hajmel, Qarku Shkodër

Bajram Yzeiraj, për funksionin Këshilltar, Ministria e Punëve të Brendshme

Nikoll Rica, për funksionin Këshilltar, Ministria e Punëve të Brendshme

Rezart Bejkaj, për funksionin Drejtori i Marrëdhënieve me Jashtë, Ministria e Mbrojtjes

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button