Te ndryshme

Gafa e Putin, quan të dehur gazetarin me probleme shqiptimi pas dy infarkteve

vlavla1

Presidenti rus Vladimir Putin gjatë konferencë vjetore përpara 1000 gazetarëve gabimisht ka quajtur të dehur një nga reporterët që i bëri pyetje. Vladimir Mamatov, me problem shqiptimi për shkak se ka kaluar 2 iktuse, e formuloi me kujdes dhe vështirësi pyetjen drejtuar presidentit rus gjatë konferencës së drejtpërdrejt në televizion ditën e djeshme në Moskë.

Ai e pyeti kreun e shtetit se pse ‘kvas’, një pije gjysmë alkoolike vendase, nuk mund të shitet bashkë me pijet e tjera të lehta në supermarket. Dhe përgjigja e Putin ishte: ‘Mesa shoh ti e paske pirë që tani pjesën tënde të ‘kvas’”, duke aluduar se gazetari ishte i dehur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button