Rajoni

Hapet me rritje të ndjeshme Bursa e Athinës

Bursa e Athinës shënoi një rritje prej më tepër se shtatë për qind në shkëmbimet e para të ditës së sotme, duke pasqyruar optimizmin e tregjeve lidhur me mundësinë e një marrëveshjeje mes Greqisë dhe zonës euro për financimin afatmesëm të vendit.

PrintTreguesi Athex, i cili u rrit me 7,6 per qind gjatë shkëmbimeve të para, shënoi një rritje prej  6,42 per qind në orën 08:54 GMT, përpara rifillimit të bisedimeve teknike në Bruksel mes Greqisë dhe huadhënësve të saj duke lënë të parashihet mundësia e një marrëveshjeje gjatë mbledhjes së vendeve të zonës euro të hënën e ardhshme

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button