Politika

Përmbytjet, Rama i jep 400 krerë bagëti fermerit të dëmtuar në Fier

Pas përmbytjeve, kryeministri Edi Rama ka vizituar sot fshatin Qarr të Fierit, ku mësohet se iu ka premtuar banorëve dëmshpërblim si për dëmet në bujqësi ashtu edhe në blegtori.

deletPër të vërtetuar këtë ai i ka dorëzuar plot 400 krerë bagëti një fermeri, të cilit iu mbytën bagëtitë gjatë vërshimit të lumit.

Gjatë dorëzimit të bagëtive për fermerin Nebi Resulaj, Rama shoqërohej edhe nga ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti si dhe Prefekti i Fierit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button