Kosova

Haradinaj: Ende kemi mundësi me qenë bashkë

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë pas takimit të liderëve, se ende ka shpresë për një marrëveshje me Vetëvendosjen.

Ai ka treguar se ka shpërputhje sa i përket mekanizmave që kanë të bëjnë me zbatimin të marrëveshjes së mundshme mes LDK-AAK-NISMA dhe Vetëvendosjes.

“E vërtetë se ka shpërputhje. Mirëpo, mekanizmat zbatues kemi shpërputhje. Por, ne ende kemi mundësi me qenë bashkë”, ka thënë Haradinaj.

Ai ka theksuar se do të ishte mirë të arrihej një marrëveshje para konstituimit të Kuvendit.

“Elementet e reja do të gjejmë mënyrë me i menaxhuar”, ka shtuar ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button