Qeveritare

Harito: Gati udhëzuesit e rinj “Për administratën publike”

haritoMinistrja e Shtetit per Inovacionin, Milena Harito, gjatë një seance dëgjimore në komisionin parlamentar të Integrimit, tha se udhëzuesit për ligjin e ri ‘Për administratën publike’ janë gati.
Gjatë raportimit të saj ministrja theksoi se tashmë janë vendosur standarde të reja për administratën publike, ndërsa bëri të ditur se gjatë muajit tetor janë bërë konkurse online dhe testimi i sekretuar.
Deputetja e PS-së, Valentina Leskaj, kërkoi shpjegime se përse në administratë janë punësuar persona që nuk i plotësojnë kriteret.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button