Ekonomia

Haxhinasto: Linja e tragetit Durres-Bari sjell ulje tarifash

2701-Ministri-i-Transportit-dhe-Infrastrukturës-Edmond-Haxhinasto-gjate-konferences-per-shtyp-Foto-Florian-Abazaj-525x350Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto, inspektoi të premten Portin e Durrësit, konkretisht linjën e re të tragetit Durrës-Bari. Sipas ministrit Haxhinasto, hyrja e këtij operatori ka sjellë ulje të konsiderueshme të tarifave në rreth 20-30%. Duke u shprehur se kjo reflektohet në shërbimin që i ofrohet qytetarëve, ministri Haxhinasto tha se qeveria do të krijojë mundësi për përdorimin e mjeteve të reja dhe sipas standardeve evropiane.

“Hyrja e këtij operatori ka sjellë ulje të konsiderueshme të tarifave që variojnë nga 20-30%, kjo reflektohet në shërbimin që i ofrohet qytetarëve. Vëmendja jone do të përqendrohet në përdorimin e mjeteve sa më të reja, me standardet e kërkuara me qëllim që qytetarët shqiptarë të shërbehen sipas standardeve europiane”, deklaroi ministri Haxhinasto. SIpas Haxhianstos, ka shumë hapësirë që kompanitë e transportit detar të jenë të sukseshme, ndërsa fokus duhet të jetë shërbimi ndaj qytetarëve. Së bashku me Drejtoren e Agjencisë Kombëtare të Turizmit, Julinda Dhame, Haxhinasto prezantoi edhe guidën e të gjtha linjave të transportit në Shqipëri, që do të shëebejë dhe ndihmojë turzmin në këtë sezon por edhe sezonet e tjera

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button