Kosova

Heroi Isa Boletini varroset vetëm nga familjarët

Zyrtarë të lartë të shtetit të Kosovës dhe të Shqipërisë si dhe përfaqësues të trojeve tjera shqiptare e kanë vlerësuar lartë heroin Isa Boletini, duke e quajtur frymëzues të shqiptarëve ndër vite. Megjithëse në ceremoninë kryesore morën pjesë shumë prej liderëve më të rëndësishëm politik në Kosovë e Shqipëri, varrimi i Isa Boletini në Boletin do të bëhet vetëm nga familjarët.

Bëhet e ditur se ceremonia e varrimit të heroit Isa Boletini do të bëhet në ora 14:30 në fshatin e lindjes së tij, në Boletin.

Edhe pse në ceremoninë kryesore morën pjesë shumë prej liderëve më të rëndësishëm politik në Kosovë e Shqipëri, varrimi i Isa Boletini në Boletin do të bëhet vetëm nga familjarët dhe pasardhësit e tij.

As FSK nuk do të bartë arkivolin në Boletin dhe kjo thuhet të jetë vendosur në këtë mënyrë për të mos provokuar situatën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button