Kronika

ILDKP: Kallëzim penal për 8 zyrtarë të tatimeve

ILDKP-519x35010Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave, vendosi masa administrative dhe paraqiti pranë organit të akuzës kallëzim për ndjekje penale për 8 zyrtarë. Zyrtarë akuzohen për mos deklarim të pasurisë

Të kallëzuarit janë Yllka Plaku, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Dëfrim Manoku, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Elvis Kuçi, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Arjan Gjata, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Ahmet Haklaj, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Hymet Spahiu, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Ilia Poçi, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë, Alban Agaj, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Tiranë.

ILDKP, bënë me dije se ka njoftuar Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve për marrjen e menjëhershme të masave disiplinore për subjektet në varësi të saj

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button