Kronika

Inaugurohet zyra ‘one-stop-shop’ e Policisë së Tiranës, Rama: Shërbim cilësor për qytetarët

Kryeministri-Edi-Rama-Foto-Agim-Dobi2-549x350Kryeministri Edi Rama mori pjesë sot në inagurimin e ambienteve të Drejtorisë së Policisë së Tiranës si dhe të çeljes në këtë Drejtori të zyrës One-Stop-Shop për shërbimin e qytetarëve.

“Në  të gjithë këtë periudhë kohe janë bërë shumë gjëra, por ajo që s’është bërë ende, sepse kërkon kohë dhe qasje të re është shërbimi cilësor për qytetarët. Jemi të vetëdijshëm se, nëse në shumë aspekte qytetarët mund ta prekin ndryshimin që përcjellim në aspektin e shërbimeve, jemi larg asaj që qytetarët aspirojnë, por dhe ambicies tonë për shtetin”, tha Kryeministri Rama.

“Është me rëndësi të theksohet se, këtu nuk po bëhet ndonjë përurim rutinë, apo ndryshimi pamjes së një godine, megjithëse në këtë pikë s’ka kontestime për fasada, nuk na e kalon askush, këtë e pranon edhe opozita që na e kujton gjithmonë këtë gjë duke menduar se na thotë një gjë që nuk na pëlqen , por në fakt kemi kuptime të ndryshme për shprehjen mos i shih gunën  por punën, sepse guna ka shumë rëndësi kur vjen fjala për një shtet dhe në këtë aspekt jemi të zotët”, u shpreh kreu i qeverisë.

Por, vijoi Kryeminsitri Rama, “sot inagurojmë një zyrë që ndryshon atë rrënim që po kalonte policia. Të gjithë kemi qenë dëshmitarë se çfarë pamje rrënuese kishte Drejtoria e Policisë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button