roze

“J-Lo, një vepër arti”

puffdady-jlo“Fundshpina e saj është një vepër arti që do të hyjë në histori…sigurisht së bashku me talentin e saj muzikor”.

Puff Daddy ndjehet me fat që ka patur në krah të tij për 2 vjet Jennifer Lopez. 44-vjeçari në një intervistë të fundit thotë se fundshpina e këngëtares portorikane janë një vepër arti që do të hyjnë në histori.

“Jam me fat që kam patur atë grua. Është femra më e mirë që kam njohur ndonjëherë. Është një vepër arti! Është diçka që do të hyjë në histori. Seriozisht”, tha ai për “Hollywood Access Live” duke shtuar se përveç formave do të jetë pjesë e historisë së muzikës edhe për talentin, vendosmërinë dhe këmbënguljen.

E ndërsa sa i përket “konkurrencës”, referuar këtu Kim Kardashian, 44-vjeçari thotë se J-Lo nuk ka rivale.

“Në asnjë mënyrë. Nuk dua të tregoj mungesë respekti për Kim dhe Kanye, por ‘ajo gjëja’ atje është diçka speciale”, përfundoi ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button