Moda

The Bloomsbury, çantat Burberry vjeshtë/dimër 2014-15

Për vjeshte/dimër 2014-15 Burberry prezanton një linje çantash te quajtur The Bloomsbury, te dekoruar nga motive lulesh te pikturuara me dore dhe fantazi vintage.

Për sezonin vjeshte/dimër 2014-15 Burberry prezanton një koleksion te quajtur The Bloomsbury. Koleksioni parashikon tote bag mesme dhe te vogla, baulet karakterizuar me motive lulesh te pikturuara me dore apo te veshura te leshta ne fantazi skoceze. Disa modele sjellin parasysh motive orientale, po flasim për çanta te realizuara me lëkurë te kthyer, nder te cilat spikat modeli i dekoruar me disqe, frymëzuar nga kopsat e trench coat.

Prezentë janë edhe modele te pikturuara me stampën chek dhe gjithashtu dhe çanta te thjeshta, një ngjyrëshe, te realizuara ne lëkurë, ne ngjyrën jeshile, roze, portokalli dhe vjollce. Çantat The Bloomsbury janë te disponueshme ne katalogun e firmës. Çantat kane një çmim minimal prej 1.195 euro deri tek maksimalja 27.000 euro për modelet me lëkurë krokodili te pikturuara me dore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button