Kosova

Jahjaga vendosi lule pranë stacionit të metrosë Malbek në Bruksel

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga sot vendosi lule pranë stacionit të metrosë Malbek në Bruksel, për të nderuar viktimat dhe në shenjë solidariteti me familjarët e tyre dhe qytetarët e Belgjikës.

Stacioni i metrosë ishte cak i sulmeve terroriste ditë më parë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button