Kosova

AAK: Vendimi i Kushtetueses nuk është i drejtë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës vlerësoi se vendimi i sotëm i Kushtetueses nuk është i drejtë.

AAK thekson se Hashim Thaçi nuk e përmbush kriterin kryesor për president i vendit, atë të unitetit.

“Ne po ashtu konsiderojmë së edhe votimi i tij, është bërë edhe në kundërshtim me Kushtetutën e Republikës së Kosovës dhe besojmë se vendimi i sotëm i Gjykatës Kushtetuese nuk është i drejtë”, thuhet në reagimin e AAK-së.

Ndërkaq, sa i përket një veprimi të përbashkët opozitar në ditën e betimit të Presidentit, deri më tash AAK nuk ka pasur një diskutim apo vendim për këtë çështje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button