Te ndryshme

Kim Kardashian në variantin “Simpson”

kim-simpsonDisa orë pasi u postua fotoja e të pasmeve të Kim Kardashian, një artist italian i famshëm për shndërrimin e VIP-ave në personazhe të serialit të animuar ‘The Simpsons’ ka përveshur mëngët dhe foton që ka bërë xhiron e botës e ka “simpsonizuar”.

AleXsandro Palombo tha për ‘Daily Mail’ se fotoja nuk i duket aspak reale: “Mua më pëlqen Kimi dhe fotoja është shumë seksi, por nuk mund të quhet një foto e bukur. Të pasmet e saj janë jashtëzakonisht të mëdha. Nëse e sheh foton me kujdes, nuk ka aspak balancë në format e trupit të saj.”

Italiani është shumë i shqetësuar për të ardhmen e të pasmeve të 33-vjeçares. Ja pse: “Tmerrohem kur mendoj se çfarë do i ndodhë kur pas disa vitesh të “shemben” dhe të bien poshtë.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button