Kronika

Klosi me të persekutuarit: Brenda këtij mandati mbyllim procesin e dëmshpërblimit

Ministri i Mirëqenies Sociale, Blendi Klosi, u takua sot me një përfaqësi ish të përndjekurish politikë dhe premtoi se brenda këtij mandati, qeveria synon të mbyllë procesin e dëmshpërblimit.

“Vetëm në 3 vite kemi dhënë 4 këste dëmshpërblimi të kategorive prioritare. Brenda këtij mandati synojmë të mbyllim procesin e dëmshpërblimit”, tha ministri.

“Ish të përndjekurit do të kenë mbështetjen tonë të plotë”, shtoi Klosi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button