Kronika

Klosi shkarkon drejtoreshën e jetimores në Shkodër, komandohet Valbona Tula

Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi zhvilloi sot një vizitë në shtëpinë e fëmijës Shkodër, ku u njoh nga afër me situatën dhe stafin e kësaj qendre nga ku bëri të ditur vendimin mbi shkarkimin e drejtoreshës Anjeza Gjeluci dhe u komandua përkohësisht Valbona Tula.

Aktualisht , Valbona  Tula është Drejtore e Drejtorisë Rajonale e Shërbimit Social në qarkun e Shkodrës.

Gjithashtu, ministri bëri të ditur për mediat se do të nisë një inspektim në të gjitha qëndrat e përkujdesit social si dhe paralajmeroi forcimin e rregullave dhe testimit të te gjithë punonjësve që shërbejnë në këto qendra. Klosi dënoi aktin e dhunës ndaj fëmijëve si një akt i shëmtuar mbi fëmijët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button