Bota

Kobani, qyteti fantazmë: Nga 60 mijë banorë, mbetën vetëm 700!

kobani-qyteti-fantazm-euml-nga-60-mij-euml-banor-euml-mbet-euml-n-vet-euml-m-700_hdMbrojtësit kurdë të Kobanit, ia dolën të zmbrapsin edhe një sulm të ISIS-it, derisa mbështetje ju japin amerikanët nga ajri.

Kobani tash është qytet fantazmë. Nga 60 mijë banorë, kanë mbetur vetëm 700.

“Na thanë të evakuojmë fëmijët dhe gratë”, thotë Delkhwaz Sheikh Ahmad.

Në ndihmë kurdëve u kanë shkuar edhe motoçiklistët holandezë.

Luftimet po bëhen edhe në Irak, rreth Bagdadit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button