roze

Taylor Swift gatuan për bamirësi

taylor-kuzhine“Tunde”, “skuqe”, “piqe në furrë”. Me këta togëfjalësh këngëtarja amerikane Taylor Swift ka vënë në lojë videon e saj në një shfaqje me kuzhinierin anglez Jamie Oliver kundër kancerit.

Ka qenë një garë kush gatuan tortën më të mirë për bamirësi dhe ajo hiqet sikur nuk e di emrin e Oliver dhe e mund atë me një tortë të përsosur.

Pamja e këngëtares, që pëlqehet nga stilistët dhe që shpesh herë mban veshje të modës së lartë, këtë herë ishte më se e thjeshtë.

Një fund lozonjar i tipit “ped de poule”, që ka koston modeste prej 59 dollarë e 99 cent. Mesazhi i saj ishte se nuk është e nevojshme për të shpenzuar shumë për të pasur një look të mirë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button