Kronika

Konflikt fizik mes Cefës dhe avokatit Pjetra

Nenkryetari-i-KLD-Elvis-CefaPerplasje fizike mes ish nenkryetarit te KLD-se, Elvis Cefa dhe avokatit Ndue Pjetra.

Ne nje deklarate per media, vete Pjetra ka treguar se ka pasur ofendime me fjale dhe perplasje edhe me grushte dhe konflikti ndodhi ne zonen e ish Bllokut, ku ai u rrethua nga Cefa dhe dy te tjere.

“Ju jeni ne dijeni tashme se ai se bashku me disa persona te tjere jane kallezuar penalisht per tjetersim pronash”- tha ai, duke shtuar se ai u sulmua verbalisht dhe fizikisht nga Cefa, shoqeruar edhe me dy persona te tjere.

Te dy i jane drejtuar me pas komisariatit numer 2 ne kryeqytet per kallezimet perkatese.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button