Kronika

Korça nis “të patinojë” mbi akull, hapet pista e patinazhit dhe Kulla Panoramike ( Foto )

Janë hapur mbrëmjen e Krishtlindjeve në Korçë, Pista e Patinazhit dhe Kulla Panoramike, të cilat kanë tërhequr vëmendjen e qindra qytetarëve dhe turistëve të huaj.

korcaTë shumtë kanë qënë dashamirët e patinazhit, kryesisht të rinj e fëmijë, që kanë nisur të rrëshqasin dhe të tregojnë talentin e vallëzimit mbi akull përballë të tjerëve. Shumë të tjerë nuk kanë përtuar t’i ngjiten Kullës, për të marrë pamjet e mrekullueshme të Korçës së ndriçuar kudo për festa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button