Parlamentare

Kuvendi ngre Komisionet Hetimore për Serverin e Tatimeve dhe largimet nga Administrata Publike

Gjate-seances-plenare-ne-Kuvend-Foto-Albert-Myftaraj1-525x350Kuvendi miratoi me votat e shumices propozimin e kreut te grupit parlamentar te PS-se, per ngritjen e Komisionit Hetimor per Serverin e Tatimeve dhe per largimet nga Administrata Publike, nderkohe qe ndryshimet ne rregullore u lane per nje kohe me te vone.

Ngritja e Komisionit Hetimor per Serverin e Tatimeve u miratua me 72 vota pro dhe nje kunder, ate te deputetit Fino.

Kurse per ngritjen e Komisionit Hetimor per largimet nga Administrata votuan pro 72 deputete.

Ne fund te procesit te votimit, kryeparlamentari Meta theksoi “Propozimet për ndryshimin e rregullores do të bëhen në një kohë më të përshtatshme pasi për arsye objektive nuk u realizua mbledhja e këshillit të rregullores”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button