Teknologji

Makina interesante për të bërë kafe ekspres (Video)

makina-interesante-p-euml-r-t-euml-b-euml-r-euml-kafe-ekspres-video_hdTë varurit nga kafeina, më së miri e dinë së çfarë mundi është, nëse nuk e pinë kafen e tyre të dashur.

Me pajisjen e re që ka madhësinë e termosit të dorës, tashmë kafja ekspres nuk të bëhet edhe në terrene më të vështira.

‘Minipresso’ është një makinë të cilës duhet vënë kafeja, uji nxehtë dhe të pompohet anash, në mënyrë që në gotën poshtë, të dal kafeja.

Kjo pajisje, mendohet të shërbej shumë për personat që punojnë në vende të largëta dhe për kampe të ndryshme.

Për 39 dollarë mund të porositet kjo pajisje, që mbërrin tek klienti në ditët e para të vitit të ardhshëm

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button